Усик або Ф’юрі: в США назвали бійця, який принесе багато грошей, якщо на нього поставити

Аватар Дмитро Вєнков Дмитро Вєнков
258
0 голосів
Усик або Ф’юрі: в США назвали бійця, який принесе багато грошей, якщо на нього поставити
Олександр Усик та Тайсон Ф'юрі. Фото: Reuters
Голова промоутерської компанії DiBella Entertainment Лу Дібелла поділився власними думками про майбутній бій між Тайсоном Ф’юрі та Олександром Усиком за звання абсолюта у хевівейті.

Голова компанії DiBella Entertainment Лу Дібелла висловився про бій Тайсон Ф’юрі – Олександр Усик. Менеджер ставить на британця.

«Я вважаю, що ви можете багато підняти на Ф'юрі, і я поставлю на нього. Чи це тому, що я не вважаю Усика відмінним бійцем? Ні, я думаю, Усик боєць з P4P, а Ф'юрі – ні. А я вважаю, P4P означає більше, ніж просто чудовий боєць».

На думку експерта, британський чемпіон зможе знайти в собі сили, аби перемогти такого майстерного бійця як Усик.

«Ф'юрі – приголомшливий боксер, монстр, Усик приголомшливий боксер, але менше. Якщо Ф’юрі буде тренуватися як належить – я ледве можу припускати програш Усику. Ф'юрі треба відкинути убік всі марення, его, напружити зад і стати голодним».

При цьому Дібелла залишає шанси й українцю на перемогу у головному протистоянні 2024 року.

«Чи може виграти Усик? Він досить вправний, нічого не маю проти. Не скажу, що це неможливо для такого якісного бійця. Якщо Ф'юрі жодного разу не вразить його у поєдинку, якщо Ф'юрі пішов на спад з віком або з відсутністю тренувань, чи може виграти Усик? Відповідь – так, Усік може перемогти».

Експерт підкреслив, які саме фактори зіграють на користь Ф’юрі.

«Чи вважаю я, що Усик переможе? Ні, не вважаю. Я думаю, з найкращою формою Ф'юрі, з правильною головою він залишається найкращим суперважком на планеті. Але він повинен це довести», – заявив Дібелла в інтерв’ю YouTube-каналу Seconds Out.

  • Бій Ф’юрі – Усик відбудеться 17 лютого 2024 року;
  • На кону будуть пояси WBA, WBO, IBF та WBС.