Що потрібно зробити Усику для перемоги над Ф'юрі: легенда боксу та прихильник Путіна назвав лише один варіант

Аватар Євген Чепур Євген Чепур
1054
0 голосів
Що потрібно зробити Усику для перемоги над Ф'юрі: легенда боксу та прихильник Путіна назвав лише один варіант
Тайсон Ф’юрі та Олександр Усик. Фото: Google
Колишній чемпіон світу в чотирьох дивізіонах Рой Джонс поділився думками про поєдинок між володарем пояса WBC у надважкій категорії Тайсоном Ф'юрі (34-0-1, 24 КО) та чемпіоном WBA, WBO, IBO та IBF Олександром Усиком (21-0, 14 КО).

Рой Джонс, який у 2015 році приїздив до тимчасово окупованого Криму та став громадянином росії, заявив, що йому подобається і Олександра Усик, і Тайсон Ф'юрі . 

«Я буду чесний із вами, мені подобаються обидва бійці. Обидва – мої друзі, і я не можу сказати, хто з них обов'язково домінуватиме. За звичкою, хороший великий хлопець зазвичай перемагає хорошого маленького хлопця, але Усик трохи інший».

Легенда боксу відзначив, що українець має свої козирі у поєдинках з більшими опонентами.

«Він складніший малий, ніж більшість хлопців навколо. Наприклад, коли я бився з Джоном Руїсом, я був не просто маленьким хлопцем, я був досить складним маленьким хлопцем».

Джонс відзначив і слабкості нашого чемпіона, зазначивши, що той не володіє потужним ударом.

«Що стосується недоліків Усика, то у нього немає вибухової сили ударів. І це криптоніт для Ф'юрі, тому що Франсіс Нганну володіє вибуховою силою і зміг його повалити. У Деонтея Вайлдера вона теж була, і він кілька разів зміг його відправити на канвас».

Колишній боксер відзначив той факт, що британець опинявся у нокдауні, але завжди підіймався та перемагав.

«Ф'юрі падав сім разів за свою кар'єру, але щоразу піднімався. Це говорить багато про що. Щоб повалити його, потрібна велика вибухова сила, але крузервейт із вибуховою силою може це зробити, тому що Джон Каннінгем це робив».

Рой впевнений, що Усик може перемогти Тайсона тільки нокаутувавши його.

«Усик має повалити його, але чи зможе зробити так, щоб Ф'юрі не піднявся? Цього ще ніхто не робив. Чи зможе Усик відправити Тайсона в нокдаун кілька разів і перемогти достроково? Якщо Усик не зможе його повалити, я не бачу, як він виграє бій», – сказав Джонс у коментарі Boxing Social.

  • Бій Усик – Ф’юрі за звання абсолютного чемпіона в хевівейті офіційно відбудеться 17 лютого в Ер-Ріяді, Саудівська Аравія.