Обов'язковий претендент на пояс Усика кинув виклик топовому боксеру: це не українець

Аватар Євген Чепур Євген Чепур
1077
0 голосів
Обов'язковий претендент на пояс Усика кинув виклик топовому боксеру: це не українець
Ентоні Джошуа та Філіп Хргович. Фото: Google
Надважковаговик Філіп Хргович є обовязковим претендентом на пояс IBF, яким володіє Олександр Усик. Але, поки українець зосереджений на поєдинку проти Тайсона Ф'юрі, хорват кинув виклик колишньому чемпіону світу Ентоні Джошуа.

Переможець у поєдинку Олександр Усик – Тайсон Ф’юрі буде зобов’язаний провести захист IBF без будь-яких проміжних боїв. Інакше пояс стане вакантним, і Філіпу Хрговичу буде необхідно знайти собі суперника для титульного бою.

Українець та британець після першого поєдинку цілком можуть провести реванш, а це значить, що титул IBF стане вакантним.

Філіп Хргович планує потенційно титульний бій провести проти Ентоні Джошуа та впевнений, що зуміє перемогти екссуперника нашого чемпіона.

«Знаю, що я наступний у плані обов'язкового претендента. Мені все одно, з ким належить битися. Я готовий вийти на бій з Ентоні Джошуа, це одне з найбільших імен у боксі. Відчуваю, що можу перемогти», — цитує боксера Boxingnews 24.

  • Бій Усик – Ф’юрі за звання абсолютного чемпіона в хевівейті офіційно відбудеться 17 лютого в Ер-Ріяді, Саудівська Аравія.
  • Хргович останній поєдинок провів 23 грудня, у якому нокаутував Марка де Морі у першому раунді. Поєдинок пройшов в андеркарді подвійного боксерського вечора екс-чемпіонів світу у хевівейті Деонтея Вайлдера та Ентоні Джошуа у саудівському Ер-Ріяді.