Чи буде Джошуа битися з Вайлдером після його поразки Паркеру: британець зробив важливу заяву

Аватар Євген Чепур Євген Чепур
423
0 голосів
Чи буде Джошуа битися з Вайлдером після його поразки Паркеру: британець зробив важливу заяву
Деонтей Вайлдер та Ентоні Джошуа. Фото: Google
Колишній чемпіон у надважкій вазі Ентоні Джошуа поділився думками про можливий поєдинок з Деонтеєм Вайлдером, після поразки американця від Джозефа Паркера.

Вчора, 23 грудня, у Саудівській Аравії Ентоні Джошуа та Деонтей Вайлдер провели свої поєдинки. Якщо британець очікувано переміг Отто Валліна, то американець досить несподівано поступився Джозефу Паркеру.

Джошуа зізнався, що розуміє – після фіаско Вайлдера проведення їх бою під загрозою.

«Я не надто впевнений, що тепер може статися, але я не маю сумнівів, що фанати будуть через це більше роздратовані. Для себе я завжди розумію, що це гра. Ніколи не знаєш, що станеться. Це бокс елітного рівня. Вайлдер щойно не витримав, але він живе для того, щоб битися».

Проте британець заявив, що готовий до поєдинку з американцем і розуміє, що цей бій принесе йому багато грошей.

«Ми з ним все ще можемо це зробити. Я вважаю, що я - це серйозна загроза. І все ще впевнений, що Вайлдер - це загроза. Я все ще не сумніваюся, що будуть дивовижні цифри, якщо ми це зробимо. 

Але я залишаю це рішення своєму керівництву, тренерам, промоутерам. Я готовий битися з будь-ким, коли завгодно», - сказав Джошуа у коментарі BoxingScene.

  • Відзначимо, що Вайлдер двічі програв Тайсону Ф’юрі у попередніх поєдинках, а Джошуа стільки ж разів поступився Олександру Усику.
  • Усик та Тайсон 17 лютого в очному протистоянні вирішать, хто з них стане абсолютним чемпіоном світу.