«Якщо ви запитаєте мене, то ми ніколи не поб’ємося»: російський боксер – про потенційний бій з Усиком

Аватар Дмитро Чорнобай Дмитро Чорнобай
2883
0 голосів
«Якщо ви запитаєте мене, то ми ніколи не поб’ємося»: російський боксер – про потенційний бій з Усиком
Олександр Усик. Фото: Google
Чемпіон WBO, WBC та IBF у напівважкій вазі Артур Бетербієв розповів про можливість проведення бою проти володаря титулів WBA, WBO, IBO та IBF у надважкій вазі Олександра Усика.

Росіянин, який виступає під канадським прапором, Артур Бетербієв розповів про можливість проведення бою проти українця Олександра Усика у майбутньому:

«Якщо ви запитаєте мене, то ми ніколи не поб’ємося. Але якщо ви попросите Усика побитися зі мною, то можливо. Якщо він хоче боксувати, то я ніколи не скажу «ні». Але якщо ви питатимете про це мене, то ні. Я жартую.

Між нами дві вагові категорії – це занадто великий розрив. Я не настільки хороший боксер, щоб підніматися на дві вагові категорії і битися з надважковаговиками. Я звичайний боксер», – росіянин в коментарі для Fight Hub TV.

Зазначимо, що Олександр Усик і Артур Бетербієв боксували на Олімпіаді-2012 – тоді переміг українець за очками.

  • Український боксер та Тайсон Ф’юрі будуть битися за звання абсолютного чемпіона світу у суперважкій вазі. Поєдинок між спортсменами відбудеться в столиці Саудівської Аравії Ер-Ріяді.
  • Переможець бою Олександр Усик – Тайсон Ф'юрі стане першим з 1999 року після Леннокса Льюїса абсолютним чемпіоном світу в надважкій вазі.