«Переможець їхнього бою розраховуватиме на поєдинок з ними»: Усик та Ф'юрі дізнались наступних суперників

Аватар Дмитро Чорнобай Дмитро Чорнобай
400
0 голосів
«Переможець їхнього бою розраховуватиме на поєдинок з ними»: Усик та Ф'юрі дізнались наступних суперників
Тайсон Ф’юрі та Олександр Усик. Фото: Google
Промоутер Тайсона Ф'юрі Френк Воррен поділився думками про можливий поєдинок свого підопічного та Олександра Усика проти Ентоні Джошуа або Деонтея Вайлдера.

Френк Воррен заявив, що переможці поєдинків Олександр Усик – Тайсон Ф'юрі та Ентоні Джошуа – Деонтей Вайлдер повинні зустрітися між собою:

«Маємо двох колишніх чемпіонів світу – Джошуа та Вайлдера, які разом тримали пояси близько 10 років. Вони намагаються знову повернутися в таке життя. У них тяжкі поєдинки проти чудових боксерів. Валлін, який буде суперником Джошуа, – шульга, а Ентоні мав певні проблеми з такими. Вайлдер битиметься з Паркером, який перебуває у гарній формі.

Якщо Джошуа та Вайлдер пройдуть цих опонентів – битимуться один проти одного. Вони зараз на цьому етапі. Переможець їхнього бою розраховуватиме на поєдинок з Усиком або Ф’юрі за всі пояси», – пояснив промоутер Тайсона Ф'юрі в коментарі для Daily Mail.

  • Зазначимо, що Деонтей Вайлдер зустрінеться проти Джозефа Паркера 23 грудня 2023 року.
  • Якщо американський боксер переможе у своєму поєдинку, а Ентоні Джошуа здолає Отто Валліна, то вони битимуться між собою 9 березня 2024 року.
  • Олександр Усик та Тайсон Ф’юрі будуть битися за звання абсолютного чемпіона світу у суперважкій вазі. Поєдинок між спортсменами відбудеться в столиці Саудівської Аравії Ер-Ріяді.
  • Переможець бою Олександр Усик – Тайсон Ф'юрі стане першим з 1999 року після Леннокса Льюїса абсолютним чемпіоном світу в надважкій вазі.