«Я просто програв найкращому бійцю на той час»: Джошуа згадав поєдинок проти Усика

Аватар Дмитро Чорнобай Дмитро Чорнобай
177
0 голосів
«Я просто програв найкращому бійцю на той час»: Джошуа згадав поєдинок проти Усика
Ентоні Джошуа та Олександр Усик. Фото: Google
Колишній чемпіон у надважкій вазі Ентоні Джошуа згадав бій з Олександром Усиком та розповів, як ставиться до розмов про те, що він не може боксувати з лівшами.

Ентоні Джошуа розповів про досвід боїв з лівшами, згадавши поєдинок проти Олександра Усика:

«Так, мене побив один із найкращих шульгів у світі – Олександр Усик. Чи міг би я виступити краще? 100%. Чи виступлю краще, якщо у мене з’явиться ще один шанс? Так.

Так, я просто програв найкращому бійцю на той час. Це не те, що я страждаю з усіма шульгами. Валлін – це зовсім інший суперник. Давайте подивимося, як ми проведемо бій проти цього шульги», – сказав британець в коментарі для Mail Sport Boxing.

  • Зазначимо, що Деонтей Вайлдер зустрінеться з Джозефом Паркером 23 грудня 2023 року. У цей же день Ентоні Джошуа протистоятиме шведу Отто Валліну.
  • Якщо британський та американський боксери переможуть у своїх наступних поєдинках, то вони битимуться між собою 9 березня 2024 року.
  • Нагадаємо, що Олександр Усик двічі зустрічався з Ентоні Джошуа та обидва рази перемагав британця за очками.
  • Український боксер та Тайсон Ф’юрі будуть битися за звання абсолютного чемпіона світу у суперважкій вазі. Поєдинок між спортсменами відбудеться в столиці Саудівської Аравії Ер-Ріяді.