«Я тричі намагався провести цей бій»: Вайлдер заявив, що Усик уникає поєдинку з ним

Аватар Дмитро Чорнобай Дмитро Чорнобай
333
0 голосів
«Я тричі намагався провести цей бій»: Вайлдер заявив, що Усик уникає поєдинку з ним
Олександр Усик та Деонтей Вайлдер. Фото: FanDay
Колишній чемпіон світу Деонтей Вайлдер звинуватив українського боксера Олександра Усика у тому, що той постійно уникає очного протистояння.

Деонтей Вайлдер заявив, що Олександр Усик уникає очного протистояння з американським боксером:

«Ми тричі мали організувати бій. Світ цього не знає, але боксерський бізнес у курсі. Якщо ви повернетеся до одного з моїх боїв, то побачите, що Усик мав бути у ньому. Але він не прийшов. Я розумію, чому хлопці не хочуть ризикувати, борючись зі мною.

Я розумію, що маю абсолютну силу. Я можу позбутися будь-кого в будь-який момент часу. Просто хотілося б, щоб ці топові хлопці рухалися вперед», – заявив американець в інтерв'ю YouTube-каналу Es News.

  • Зазначимо, що Деонтей Вайлдер зустрінеться проти Джозефа Паркера 23 грудня 2023 року.
  • Якщо американський боксер переможе у своєму поєдинку, а Ентоні Джошуа здолає Отто Валліна, то вони битимуться між собою 9 березня 2024 року.
  • Олександр Усик та Тайсон Ф’юрі будуть битися за звання абсолютного чемпіона світу у суперважкій вазі. Поєдинок між спортсменами відбудеться в столиці Саудівської Аравії Ер-Ріяді.
  • Переможець бою Олександр Усик – Тайсон Ф'юрі стане першим з 1999 року після Леннокса Льюїса абсолютним чемпіоном світу в надважкій вазі.