Усик – Ф’юрі: непереможний надважковаговик назвав бійця, який стане абсолютним чемпіоном світу

Аватар Дмитро Вєнков Дмитро Вєнков
4486
0 голосів
Усик – Ф’юрі: непереможний надважковаговик назвав бійця, який стане абсолютним чемпіоном світу
Тайсон Ф'юрі та Олександр Усик. Колаж: sportBible
Американський боксер Джаррелл Міллер (26-0-1, 22 КО), який виступає у хевівейті, висловився про майбутній бій між Тайсоном Ф’юрі та Олександром Усиком за звання абсолюта.

Боксер Джаррелл Міллер поділився очікуваннями від бою Тайсон Ф’юрі – Олександр Усик за звання абсолютного чемпіона світу у суперважкій вазі.

Він вважає, що не треба робити висновків про форму британця після невпевненої перемоги над дебютантом хевівейту Франсісом Нганну.

«Знаю, що всі тримають у голові останній бій Ф’юрі, у якому він виглядав не дуже добре, і через це думають, що Усик його перебоксує. Але Тайсон бився проти великого хлопця, що важить 270-280 фунтів (приблизно 120 кг) та вміє користуватися своїм тілом і м’язами».

Міллер назвав фаворитом матчу саме Ф’юрі та пояснив, чому дотримується такої позиції.

«Не думаю, що Усик зможе втілити в життя ту ж саму стратегію, що і Нганну. Тому я ставлю на перемогу Ф’юрі. Він більший, він вміє тримати удари та відповідати на них. Він мій приятель, я вболіватиму за нього і думаю, що він виграє», – сказав Міллер в інтерв’ю YouTube-каналу Boxing News.

  • Нагадаємо, що Ф’юрі переміг Нганну за очками роздільним рішенням суддів. При цьому у третьому раунді побував у нокдауні;
  • Бій Ф’юрі – Усик за пояси WBA, WBO, IBF та WBС відбудеться 17 лютого 2024 року.