«Віддаю йому свій голос»: можливий суперник Усика назвав фаворита бою українця з Ф’юрі

Аватар Дмитро Вєнков Дмитро Вєнков
193
0 голосів
«Віддаю йому свій голос»: можливий суперник Усика назвав фаворита бою українця з Ф’юрі
Олександр Усик та Тайсон Ф'юрі. Фото: Reuters
Хорватський обов'язковий претендент на титул IBF у суперважкій вазі Філіп Хргович (16-0, 13 KO) поділився думкою про майбутній бій між Тайсоном Ф’юрі та Олександром Усиком за звання абсолюта у хевівейті.

Обов'язковий претендент на титул IBF Філіп Хрговіч висловився про майбутній матч Тайсон Ф’юрі – Олександр Усик. Хорват віддає перевагу українцю.

«Я завжди бачив Усика як більш різнобічного бійця. Він технічний, сильний і стабільно добре підготовлений».

Спортсмен не думає, що останній бій Ф’юрі проти Франсіса Нганну треба сприймати як показовий.

«Хоча нещодавній виступ Ф'юрі може свідчити про спад, я вважаю, що це було більше пов'язано з відсутністю мотивації. Мотивація бійця може кардинально вплинути на його результати».

Хргович вважає фаворитом протистояння Усика.

«Однак я віддаю свій голос Усику в цьому поєдинку, хоча насправді перемогти може кожен», – заявив Хргович в інтерв’ю YouTube-каналу Frank Warren“s Queensberry Promotions.

  • Зазначимо, що у своєму останньому поєдинку Ф’юрі лише за очками переміг дебютанта хевівейту Нганну. При цьому у третьому раунді побував у нокдауні;
  • Бій Ф’юрі – Усик за пояси WBA, WBO, IBF та WBC відбудеться 17 лютого 2024 року;
  • Переможець цієї дуелі має провести обов'язковий захист титулу IBF проти Хрговича без проміжних боїв. Якщо Ф'юрі та Усик вирішать провести матч-реванш, то Хргович битиметься за вакантний титул проти іншого претендента з верхніх рядків рейтингу;
  • 23 грудня Хргович зустрінеться проти австралійця Марка де Морі.