Усик знайшов трьох спаринг-партнерів, схожих на Ф’юрі: інсайдер з табору українця повідомив нові деталі

Аватар Ілля Деулін Ілля Деулін
5202
0 голосів
Усик знайшов трьох спаринг-партнерів, схожих на Ф’юрі: інсайдер з табору українця повідомив нові деталі
Олександр Усик. Фото: K2 Promotions
Конкуренція на звання спаринг-партнера Олександра Усика шалена – з п'ятдесяти кандидатів до тренувального табора українця запросили лише трьох боксерів.

Олександр Усик продовжує підготовку до одного з найважливіших поєдинків у своїй кар'єрі – абсолютного бою в хевівейті з Тайсоном Ф'юрі. Раніше ми повідомляли про вимоги до спаринг-партнерів українця і знайшлися люди, які їм відповідають.

Інсайдер з тренувального табору Усика повідомив, що команда Олександра перебрала більш ніж півсотні кандидатів, які підходять вимогам, але підписала контракт лише з трьома боксерами.

Їх імена джерело порталу The Sun розкрити відмовилося, пославшись на те, що табір українця поводиться дуже обережно з інформацією, яка виходить за його межі.

Втім, деякі деталі про спаринг-партнерів дізнатися журналістам все таки вдалося:

«Вони з різних куточків світу, мають різний рівень досвіду, і ми вважаємо, що такі спаринги не лише допоможуть Олександру підготуватися до бою.

Ви легко впізнаєте, що об'єднує наших спаринг-партнерів - фізичні характеристики, схожі з фізичними характеристиками Ф'юрі. Вони дійсно великі хлопці! А набір спаринг-партнерів для Усика ще триває. Так що список не вичерпний, він буде тільки збільшуватися і збільшуватися».