Ф’юрі оштрафовано на 100 тисяч фунтів: в Англії розповіли, що накоїв одіозний суперник Усика

Аватар Ілля Деулін Ілля Деулін
719
0 голосів
Ф’юрі оштрафовано на 100 тисяч фунтів: в Англії розповіли, що накоїв одіозний суперник Усика
Тайсон Ф'юрі. Фото: Instagram
Як-то кажуть, скупий платить двічі. Тайсон Ф'юрі разом з членами своєї сім'ї вирішив зекономити на податку на землю, за що і відповів перед англійським судом та сплатив штраф у майже сто тисяч фунтів.

Тайсон Ф'юрі зі своїми братами Шейном та Джоном має сплатити майже сто тисяч фунтів штрафу за несплату податку на землю, якою він володіє в місцевості Стайл, графство Чешир.

Жодна з цієї трійці не з'явилася на судове засідання по цій справі, натомість на питання судді довелося відповідати батьку Тайсона Джону.

Сім'я одіозного боксера розповідала, що дана земля здавалася в оренду, як парковка для аеропорту, адже ділянка, за їх словами, знаходиться в 300 метрах від манчестерського летовища.

Ф'юрі-старший визнав, що він підписував договор оренди, але чим займалася компанія-орендатор, він не має уявлення, а Тайсон з братами не мають до цієї справи жодного відношення. 

Увагу судді звернув той факт, що компанія-орендатор у серпні 2022 року в звіті подала в своєму штаті жодного працівника, а сама компанія вважалася неіснуючою. Також орендний договір залишив у Феміди чимало запитань. 

Враховуючи ці фактори, суддя покарав сім'ю Ф'юрі штрафом у 82 тисячі фунтів стерлінгів, а також за повідомленням порталу Planet Radio зобов'язав покрити судові витрати у розмірі 17 тисяч фунтів.

  • Земельну ділянку Ф'юрі купив у квітні 2021 року. Сума даної купівлі не розкривається.
  • 17 лютого 2024 року Тайсон боксуватиме з Олександром Усиком за звання абсолютного чемпіона світу в хевівейті. На кону будуть пояси WBA, WBO, IBF та WBС;
  • В останньому поєдинку Ф’юрі переміг Нганну лише за очками роздільним рішенням суддів. При цьому у третьому раунді побував у нокдауні.