«У нього перевага»: непереможний суперважковаговик описав, як пройде бій Усика з Ф’юрі

Аватар Ілля Деулін Ілля Деулін
238
0 голосів
«У нього перевага»: непереможний суперважковаговик описав, як пройде бій Усика з Ф’юрі
Тайсон Ф'юрі та Олександр Усик. Фото: Reuters
Британський важковаговик Соломон Дакрес вважає, що Олександр Усик – винятковий боксер, але у Тайсона Ф'юрі все одно є переваги над українцем, які дозволять йому перемогти.

Британський боєць важкої ваги Соломон Дакрес (8-0, 2 КО), який спарингував з Тайсоном Ф'юрі, поділився своїми думками з приводу бою «жадібного пуза» з Франсісом Нганну 28 жовтня.

Як зазначив британець, його співвітчизник зумів усіх здивувати:

«Коли він опинився в нокдауні, всі подумали: «Вау, що тут відбувається?». Це було великою несподіванкою. Ф'юрі був дуже різким у спарингах. Навіть в останньому він був дуже гострим, він спарингував зі мною, Джозефом Паркером і він переміг нас. 

Очевидно, що в той вечір це не перейшло у ринг, і він вирвав перемогу. Нганну, напевно, був набагато жорсткішим, ніж він думав, і його було важко розібрати на частини. Він був дуже сильним і дуже потужним. Це був набагато важчий бій, ніж я думаю, він очікував».

Також Дакрес спрогнозував, як пройде бій Ф'юрі з Олександром Усиком:

«Я все ще думаю, що Тайсон поб'є Усика. Це зовсім інший бій. Я думаю, що він може не хвилюватися про свої удари і не турбуватися про те, що один удар може прилетіти у відповідь. Можливо, зловити кілька ударів, попрацювати над ним. У нього перевага в розмірах». 

Втім, у розмові з поратлом Вoxing News Online, Соломон відзначив і українця:

«Не зрозумійте мене неправильно, Усик - винятковий боксер, але я думаю, що з ним можна більше ризикувати, і це окупиться трохи більше».

  • Бій Ф’юрі – Усик відбудеться 17 лютого 2024 року. На кону будуть пояси WBA, WBO, IBF та WBС;
  • В останньому поєдинку Ф’юрі переміг Нганну лише за очками роздільним рішенням суддів. При цьому у третьому раунді побував у нокдауні.