Оновлений рейтинг The Ring: Усик і Ломаченко дізналися свої місця у списку P4P

Аватар Ілля Деулін Ілля Деулін
1984
0 голосів
Оновлений рейтинг The Ring: Усик і Ломаченко дізналися свої місця у списку P4P
Олександр Усик та Василь Ломаченко. Фото: Instagram
Олександр Усик та Василь Ломаченко за місяць не змінили своїх позицій у рейтингу боксерів P4P за версією видання The Ring. Перший досі перебуває у світовій трійці.

Авторитетне видання The Ring оприлюднило оновлений рейтинг боксерів серед усіх вагових категорій (Р4Р). У десятці найкращих представлено два українці: Олександр Усик та Василь Ломаченко.

У порівнянні з листопадовим рейтингом місця Усика та Ломаченка не змінилися: Олександр – третій, а Василь – десятий. Лідер за місяць також не змінився – ним є Теренс Кроуфорд.

Топ-10 P4P від The Ring:

  1. Теренс Кроуфорд;
  2. Наоя Інуе;
  3. Олександр Усик;
  4. Сауль Альварес;
  5. Дмитро Бівол;
  6. Еррол Спенс;
  7. Девін Хейні;
  8. Джервонта Девіс;
  9. Теофімо Лопес;
  10. Василь Ломаченко.

Цікаво те, що Ломаченко є другим після Кроуфорда боксером серед поточної десятки Р4Р за кількістю тижнів у рейтингу. В Ломаченка даний показник складає 391 тиждень, тобто приблизно сім з половиною років. В Усика ж він дещо скромніший – 287 тижнів або майже п'ять з половиною років.

  • Зазначимо, що Ломаченко після поразки Хейні у травні за очками вирішив взяти паузу до 2024 року. Першим боєм після простою стане зустріч з Джорджем Камбососом у квітні 2024 року.
  • Усик також на початку наступного року повинен зустрітися із володарем титулу WBС Тайсоном Ф’юрі у поєдинку за звання абсолюта у хевівейті.