Колишній чемпіон світу розповів, чому Усик переможе Ф’юрі: експерт знайшов слабке місце Тайсона

Аватар Дмитро Вєнков Дмитро Вєнков
1161
0 голосів
Колишній чемпіон світу розповів, чому Усик переможе Ф’юрі: експерт знайшов слабке місце Тайсона
Тайсон Ф'юрі та Олександр Усик. Фото: Getty Images
Колишній чемпіон світу з боксу у напівлегкій вазі за версією WBA (1985-1986 рр.) Баррі Макгіган поділився очікуваннями від бою Тайсон Ф’юрі – Олександр Усик.

Ексбоксер Баррі Макгіган (32-3, 28 КО) висловився про майбутній бій Тайсона Ф’юрі проти Олександра Усика за звання абсолюта у хевівейті.

Експерт назвав головні проблеми британця.

«Тайсон – високий, з великим розмахом рук, зі швидкими руками, добрий боєць. А ось «трималка» – під питанням, як ми бачили в бою з Франсісом Нганну. Через виступ проти Нганну цей бій з Усиком здається набагато ближчим. Люди переосмислили ситуацію і вважають, можливо, Усик зможе побити його».

На думку Макгігана, кар’єра Ф’юрі вже поступово йде до свого завершення.

«Усик – швидкий, хоча, битися проти високого бійця з розмахом рук – це завжди складно. І, звісно, Тайсон руйнується. Його виступи почали падати за рівнем. Він зараз на спаді, у нього зовсім не прекрасне тіло, але він ніколи його і не мав», – сказав Макгіган в інтерв’ю YouTube-каналу Seconds Out.

  • Бій Ф’юрі – Усик відбудеться 17 лютого 2024 року;
  • На кону будуть пояси WBA, WBO, IBF, WBС;
  • У своєму останньому бою Ф'юрі лише за очками роздільним рішенням суддів переміг дебютанта хевівейту Нганну. При цьому у третьому раунді побував у нокдауні.