Усик задіяв секретних спаринг-партнерів для підготовки до бою з Ф'юрі: фото з тренувального табору чемпіона

Аватар Євген Чепур Євген Чепур
480
0 голосів
Усик задіяв секретних спаринг-партнерів для підготовки до бою з Ф'юрі: фото з тренувального табору чемпіона
Олександр Усик. Фото: Google
Український чемпіон світу у надважкій вазі Олександр Усик опублікував у соціальних мережах фото з тренувального табору під час підготовки до бою з Тайсоном Ф'юрі.

Олександр Усик вже розпочав підготовку до надважливого поєдинку з Тайсоном Ф’юрі за титул абсолютного чемпіона світу у суперважкій вазі.

Наш співвітчизник готується в Іспанії та працює над силою і витривалістю, але в мережі поки не помітили спарринг-партнерів чемпіона.

Усик, напевно, вирішив виправитися та опублікував фото зі своїми секретними напарниками. На світлині він стоїть разом з двома синами Кирилом та Михайлом. Усі троє одягнені у боксерські рукавички та захисні шоломи.

Тим часом Тайсон Ф’юрі знімається у рекламному ролику для однієї з компаній Саудівської Аравії. Британський чемпіон катається на катері, літає із парашутом та веселиться.

  • Нагадаємо, що Олександр і Катерина виховують сьогодні трьох дітей - доньку Єлизавету (2010 рік народження), а також двох синів – Кирила (2013) і Михайла (2015) та чекають на поповнення.
  • Поєдинок нашого чемпіона та британця пройде 17 лютого наступного року. Переможець цієї сутички стане володарем титулу абсолюта у надважкій категорії.