«Надто впевнений у собі»: чемпіон світу з Росії озвучив прогноз на бій Усика та Ф'юрі

Аватар Євген Чепур Євген Чепур
14272
0 голосів
«Надто впевнений у собі»: чемпіон світу з Росії озвучив прогноз на бій Усика та Ф'юрі
Олександр Усик та Тайсон Ф’юрі. Фото: Google
Чемпіон світу серед любителів Муслім Гаджімагомедов поділився думками про поєдинок володаря титулів WBA, WBO, IBO та IBF у надважкій вазі Олександра Усика (21-0, 14 КО) проти чемпіона WBC Тайсона Ф'юрі (34-0-1, 24 КО).

Муслім Гаджімагомедов вважає, що Тайсон Ф'юрі після поєдинку з Френсісом Нганну, у якому британець переміг, але опинився у нокдауні, підійде до сутички з Олександром Усиком більш зібраним. Про це боксер з рф заявив російським ЗМІ.

«Ф'юрі був надто впевнений у собі. Зараз після Нганну зрозумів, що не зовсім високо, що його можуть забрати, замінити. Впевнений, тепер він нормально тренуватиметься і налаштовуватиметься. А то ставав більше балакуном». 

Представник країни-терориста вважає, що шанси українця та британця на перемогу рівні, але більше буде залежати від форми «Циганського короля».

«Наразі він отримав від Нганну і зрозумів, що так більше не може продовжуватися. З Усиком буде гарний бій, я думаю. Шанси залежатимуть від Ф'юрі. Тайсон може добре боксувати, а може і зовсім не дуже. Ринг все покаже шанси – 50 на 50», — сказав Гаджімагомедов.

  • Гаджімагомедов є срібним призером Олімпійських ігор 2020-го року.
  • Доля корони надважкого дивізіону вирішиться у протистоянні Олександра Усика та Тайсона Ф’юрі у їхньому очному поєдинку 17 лютого наступного року.