Усик – Вайлдер: ексчемпіон світу дав прогноз на можливий бій, назвавши головний мінус українця

Аватар Євген Чепур Євген Чепур
637
0 голосів
Усик – Вайлдер: ексчемпіон світу дав прогноз на можливий бій, назвавши головний мінус українця
Олександр Усик та Деонтей Вайлдер. Фото: Google
Колишній чемпіон світу у трьох вагових категоріях американець Джеймс Тоні поділився прогнозом на можливий поєдинок українця Олександра Усика (21-0, 14 КО) та американця Деонтея Уайлдера (43-2-1, 42 КО).

Джеймс Тоні вважає, що Олександр Усик програє Деонтею Вайлдеру. Американець впевнений, що українець не може демонструвати у ринзі агресію.

«Усик хороший боксер, але в ньому геть-чисто відсутня агресія. Він боксує, побоюючись пропустити удар. Вайлдер... Я думаю, що Вайлдер переможе його без особливих проблем. Якщо говорити прямо, Усик занадто м'який для нього», — сказав Тоні в інтерв'ю EsNews.

  • Деонтей Вайлдер виграв пояс WBC в січні 2015 року завдяки перемозі над канадійцем Бермейном Стіверном.
  • Американець успішно захищав титул протягом п'яти років та десяти поєдинків, аж поки у лютому 2020 року у бою з Тайсон Ф'юрі не опинився у технічному нокдауні.
  • Вайлдер програв як і ту зустріч, так і бій-реванш у жовтні 2021 року.
  • «Циганський король» відвоював пояс у Деонтея з другої спроби. У грудні 2018 року боксери в очному поєдинку не визначили сильнішого, тож пояс залишився у Вайлдера.
  • 17 лютого 2024 року Олександр Усик проведе бій проти Ф’юрі за звання абсолюта у хевівейті. На кону будуть пояси WBA, WBO, IBF та WBC.
  • 23 грудня Вайлдер у Саудівській Аравії зустрінеться із Джозефом Паркером.