Американський тренер помітив головну особливість Хейні у бою з Ломаченком: Девіна звинуватили в піжонстві

Аватар Дмитро Вєнков Дмитро Вєнков
3389
0 голосів
Американський тренер помітив головну особливість Хейні у бою з Ломаченком: Девіна звинуватили в піжонстві
Девін Хейні та Василь Ломаченко. Фото: Getty Images
Тренер з боксу Тедді Атлас поділився очікуваннями від бою між Девіном Хейні та Реджисом Прогрейсом за титул чемпіона світу за версією WBC у суперлегкій вазі.

Тедді Атлас висловився про майбутній чемпіонський бій між Девіном Хейні (30-0, 15 КО) та Реджисом Прогрейсом (29-1, 24 КО).

«Вважаю, Прогрейсу доведеться тиснути, а Хейні показуватиме боксерський майстер-клас та проведе для нього вступну лекцію».

На думку експерта, проти Хейні в цьому матчі може зіграти його авантюрний стиль ведення бою, який він показав у своїй останній зустрічі проти Василя Ломаченка.

«Хейні часом перемагає бажання не мінімізувати ризики, а потішити вболівальників і, можливо, самого себе в розмінах. В бою з Ломаченком він набагато частіше вкладався в удари, намагався завдати більше шкоди, а не просто перебоксувати».

Атлас заявив, що американцю краще відійти від подібної стратегії.

«Чи вийде той же Хейні проти Прогрейса? Якщо так, то це може стати його фатальною помилкою», – заявив Атлас в інтерв’ю ProBox TV.

  • Зазначимо, що Хейні переміг Ломаченка у травні за очками роздільним рішенням суддів;
  • Американець після того матчу залишив вакантними всі чотири титули легкого дивізіону, аби сконцентруватися на продовженні кар'єри у суперлегкій вазі;
  • Його матч проти Прогрейса відбудеться у суботу, 9 грудня.