Організатор бою Усик – Ф’юрі зашкварився фото з Путіним: розповідаємо, що сталося

Аватар Євген Чепур Євген Чепур
485
0 голосів
Організатор бою Усик – Ф’юрі зашкварився фото з Путіним: розповідаємо, що сталося
Туркі Алалшіх та Олександр Усик. Фото: Google
Голова Департаменту розваг Саудівської Аравії Туркі Алалшіх, який є головним організатором вечору боксу за участю Олександра Усика та Тайсона Ф’юрі, опублікував сторіс в інстаграмі з президентом рф володимиром путіним.

Олександр Усик може передивитися своє відношення до Туркі Алалшіха, з яким він познайомився під час обговорення деталей його поєдинку з Тайсоном Ф’юрі.

Причина для цього у нашого співвітчизника є – головний організатор вечорів боксу, які проходять в Саудівській Аравії, опублікував у сторіс в інстаграмі фото з головним терористом світу володимиром путіним.

Президент країни-агресора зображений під час свого візиту до Саудівської Аравії та зустрічі з принцом Мухаммедом ібн Салманом. Візит відбувся вчора, 6 грудня.

За інформацією ВВС, путін спочатку відвідав Об’єднані Арабські Емірати, після чого прилетів до Саудівської Аравії, де провів перемовини щодо ситуації на нафтовому ринку.

  • Нагадаємо, що вже 23 грудня у Ріяді пройде великий вечір боксу, в якому на ринг вийдуть світові зірки цього виду спорту: Ентоні Джошуа, Деонтей Вайлдер, Джозеф Паркер, Отто Валлін, Даніель Дюбуа та інші.
  • У головному поєдинку зійдуться Усик та Ф’юрі за титул абсолютного чемпіона світу у надважкій вазі.