«Він побив усіх»: Ф'юрі розкрив єдиного боксера, який може зупинити домінування Усика у надважкому дивізіоні

Аватар Євген Чепур Євген Чепур
12902
0 голосів
«Він побив усіх»: Ф'юрі розкрив єдиного боксера, який може зупинити домінування Усика у надважкому дивізіоні
Олександр Усик та Тайсон Ф'юрі. Фото: Google
Британський надважковаговик Тайсон Ф'юрі поділився думками щодо Олександра Усика та заявив, що тільки він стоїть на шляху українця до повного домінування у дивізіоні.

Олександр Усик переміг всіх найсильніших представників суперважкої категорії. Так вважає його наступний суперник Тайсон Ф'юрі.

«Тільки я стою на шляху повного домінування Усика в Європі. Він побив усіх британських хлопців – Чісору, Беллью, Дюбуа, Джошуа. Залишився лише я».

Також «Циганський король» впевнений, що тільки він зможе зупинити українця на шляху до повного домінування у дивізіоні.

«Якщо Усик зможе побити мене, а я знаю, що не зможе, то вже нікого не залишиться, хто міг би зупинити його тотальне домінування», – заявив Ф'юрі у коментарі Boxing Scene

Відзначимо, що Усик справді побив не одного серйозного боксера, але наш співвітчизник не зустрічався з Деонтеєм Валдером та деякими іншими гідними суперниками. Тому твердження Тайсона є не зовсім вірним в тому плані, що більше немає жодного боксера, який може перемогти українця.

  • Поєдинок нашого чемпіона та британця пройде 17 лютого наступного року. Переможець цієї сутички стане володарем титулу абсолюта у надважкій категорії.