Усика позбавлять права на реванш з Ф’юрі? Новачок рейтингу суперважковаговиків викликав Тайсона на дуель

Аватар Ілля Деулін Ілля Деулін
40086
0 голосів
Усика позбавлять права на реванш з Ф’юрі? Новачок рейтингу суперважковаговиків викликав Тайсона на дуель
Нокдаун Тайсона Ф'юрі в бою з Франсісом Нганну. Фото: Getty Images
Франсіс Нганну зажадав бою-реваншу з Тайсоном Ф'юрі, адже переконаний, що у першому поєдинку з британцем 28 жовтня переміг саме він і хоче це довести.

Колишній боєць ММА, а нині – №10 серед боксерів у хевівейті за версією WBC Франсіс Нганну заговорив про бій-реванш з Тайсоном Ф'юрі. Як вважає камерунець, перша його зустріч з «жадібним пузом» 28 жовтня дала йому чимало натхнення:

«Зараз я хочу реваншу з Тайсоном. Цей бій дав мені багато впевненості в собі, але я також думаю, що він трохи невідповідально поставився до мене, тому наступного разу він може бути більш серйозним. Я хочу це відчути. Я хочу реваншу».

Нганну також запевнив, що підготовці до можливого другого бою з Ф'юрі докладатиме більше зусиль:

«Я точно буду більше готуватися. Докладатиму більше зусиль. Я був там і знаю, що виграв. Незважаючи на те, що вони віддали йому перемогу, він приїжджає зараз як претендент. Він приїжджає зараз, щоб відновити свою репутацію».

Наостанок у розмові з YouTube-каналом Club Shay Shay Франсіс повернувся до моменту в третьому раунді першого бою, коли він відправив британця у нокдаун:

«Це був не сильний удар, тому я знав, що він підніметься. Це був удар, який спочатку потрапив у плече, а потім у скроню».

  • Нганну витримав усі 12 раундів, але програв Ф'юрі рішенням суддів. Саме після цього поєдинку він потрапив на десяту позицію рейтингу WBC.
  • Раніше про можливість другого бою Ф'юрі – Нганну висловлювався промоутер британця Френк Уоррен.
  • Тайсон ж нині зосереджений на абсолютному бою в хевівейті з Олександром Усиком, який пройде 17 лютого.
  • В угоді на проведення даного поєдинку прописана друга зустріч між боксерами у другій половині 2024 року.