Нокаут в першому раунді: найстарший боксер в історії ганебно програв дебютний бій в якості професіонала

Аватар Ілля Деулін Ілля Деулін
51442
0 голосів
Нокаут в першому раунді: найстарший боксер в історії ганебно програв дебютний бій в якості професіонала
Бій Скот Інгленд – Джашон Хантер Фото: Country Box/Jimmy Adams Promotions
Вік у 58 років – не завада, щоб дебютувати у професійному боксі. Хоч і перемогу здобути не вдалося, але новачок своїм прем'єрним поєдинком залишився задоволений.

У ніч проти 5 грудня в американському Нешвіллі, штат Теннесі, сталася історична подія для світового професійного боксу. В ньому дебютував 58-річний Скот Інгленд, який до цього не мав навіть досвіду аматорських поєдинків.

Суперником досить вікового дебютанта був 23-річний Джашон Хантер, який до цього не виграв у жодному з шести своїх поєдинків. Бій у напівсередній вазі розпочався досить прогнозовано – Інгленд вже на перших секундах побував у нокдауні.

Публіка вимагала припинити бій, але Скот зумів підвестися та продовжити поєдинок. Втім, ненадовго. Удар правою від Хантера 58-річний боксер не витримав і після цього рефері зупинив поєдинок.

Такий невтішний результат не засмутив Інгленда, ба більше, після поразки він жваво роздавав інтерв'ю, в яких вихвалявся, що зумів підвестися після нокдауну, а також потрапив до Книги рекордів Гінесса, як найстарший професійний боксер напівсередньої ваги.

  • Поза боксом Скот був ді-джеєм на радіо, який згодом став ведучим новин та автором музики в стилі кантрі.
  • У молодості він написав листа Мухаммеду Алі й після цього листа вони подружилися.
  • До бою з Хантером 58-річний боксер готувався декілька років з тренером Галеном Тернером і лише після цього він отримав боксерську ліцензію.