Український надважковаговик, який ледь не помер, повертається на ринг: промоутер пояснив, коли відбудеться бій

Аватар Дмитро Вєнков Дмитро Вєнков
22587
0 голосів
Український надважковаговик, який ледь не помер, повертається на ринг: промоутер пояснив, коли відбудеться бій
Віктор Вихрист. Фото: Getty Images
Чемпіон України, переможець чемпіонату Європи та Європейських ігор суперваговик Віктор Вихрист (Фауст) повертається на ринг після дебютної поразки на профірингу.

Український боксер Віктор Вихрист (11-1, 7 КО) готовий повернутися у ринг після лютневої дострокової поразки у восьмому раунді кубинцю Леньє Перо (10-0, 7 КО) через травму.

Промоутер Вихриста Ерол Чейлан заявив, що боксер повернеться в ринг у січні 2024 року.

«Він знову здоровий. Ребра та спина вже не турбують. Він повернеться до рингу не пізніше, ніж наприкінці січня. Ми продовжили з ним контракт, обнулили всі попередні домовленості. Віктор підписав угоду на п’ять років, довівши, що він нам повністю довіряє», – заявив менеджер в інтерв’ю Fightnews.

За словами катмена нашого спортсмена Тіма Кухенбуха, Вихрист у минулому бою міг навіть померти у рингу.

«Коли я його оглянув, то почув хрускіт. Оскільки з такими травмами я стикаюся постійно, то у мене не залишилося жодних сумнівів – у нього перелом щонайменше двох ребер. Якби його легені були пошкоджені, тобто частково зруйновані, все могло б завершитися фатальним результатом».

  • Раніше повідомлялося, що Вихрист міг провести матч проти Гюргена Оганесяна у липні цього року;
  • Вірменський боксер, який є бронзовим призером молодіжного Євро-2019, поки має стовідсоткову статистику на професійному рівні (4, 4 КО).