«Швидкість може стати основним фактором»: Вайлдер поділився очікуваннями щодо бою Усик – Ф'юрі

Аватар Дмитро Чорнобай Дмитро Чорнобай
2113
0 голосів
«Швидкість може стати основним фактором»: Вайлдер поділився очікуваннями щодо бою Усик – Ф'юрі
Деонтей Вайлдер. Фото: Google
Колишній чемпіон світу за версією WBC Деонтей Вайлдер висловився щодо майбутнього бою за титул абсолютного чемпіона світу між Тайсоном Ф'юрі та українцем Олександром Усиком.

Деонтей Вайлдер поділився очікуваннями щодо бою за титул абсолютного чемпіона світу між Тайсоном Ф'юрі та Олександром Усиком:

«Це бій 50 на 50, усе може трапитися. Люди дивляться на габарити Ф'юрі як на головну перевагу, але це нічого не значить, тому що Усик може зайняти низьку стійку, а оскільки Ф'юрі дуже високий, йому буде складно щось із цим зробити.

Якщо Усик зможе швидко зближуватися і відходити, я відчуваю, що швидкість може стати основним фактором. Для мене це 50 на 50, і я радий, що це нарешті станеться, і ми отримаємо всі пояси в одному місці», – сказав колишній чемпіон світу за версією WBC в коментарі для DAZN.

  • Деонтей Вайлдер виграв пояс WBC в січні 2015 року завдяки перемозі над канадійцем Бермейном Стіверном.
  • Американець успішно захищав титул протягом п'яти років та десяти поєдинків, аж поки у лютому 2020 року у бою з Ф'юрі не опинився у технічному нокдауні.
  • Олександр Усик та Тайсон Ф’юрі будуть битися за звання абсолютного чемпіона світу у суперважкій вазі. Поєдинок між спортсменами відбудеться в столиці Саудівської Аравії Ер-Ріяді.
  • Переможець бою Олександр Усик – Тайсон Ф'юрі стане першим з 1999 року після Леннокса Льюїса абсолютним чемпіоном світу в надважкій вазі.