«Це було дуже небезпечно»: колишній суперник Усика розповів, як завершив кар'єру після бою з українцем

Аватар Дмитро Чорнобай Дмитро Чорнобай
221
0 голосів
«Це було дуже небезпечно»: колишній суперник Усика розповів, як завершив кар'єру після бою з українцем
Тоні Беллью та Олександр Усик. Фото: Google
Колишній чемпіон світу в першій важкій вазі Тоні Беллью пояснив своє рішення про завершення професійної кар'єри після поєдинку з Олександром Усиком.

Тоні Беллью (30-3-1, 20 KO) розповів, чому вирішив прийняти рішення про завершення професійної кар'єри після поєдинку з Олександром Усиком (21-0, 14 КО):

«Моє тіло зупинило мене. Це було дуже небезпечно. Згідно з оцінками, професійний боксер пропускає 50 тисяч ударів у голову на рік. Помножте цю цифру на 12 – мене вдарили по голові 1,1 мільйона разів. У якийсь момент це дасть мені про себе знати.

Я можу прийняти це. Я знав, куди я йшов. Я був одним із тих боксерів, які знали, на що підписувалися. Я вибрав займатися боксом. Я звик говорити своїй дружині, що в мене буде важкий бій», – заявив колишній чемпіон світу в першій важкій вазі  в коментарі для Boxing Social.

  • Олександр Усик і Тоні Беллью проводили поєдинок у 2018 році. Олександр переміг нокаутом у восьмому раунді.
  • Українець та Тайсон Ф’юрі будуть битися за звання абсолютного чемпіона світу у суперважкій вазі. Поєдинок між спортсменами відбудеться в столиці Саудівської Аравії Ер-Ріяді.
  • Переможець бою Олександр Усик – Тайсон Ф'юрі стане першим з 1999 року після Леннокса Льюїса абсолютним чемпіоном світу в надважкій вазі.