«Я стану абсолютним чемпіоном світу»: Ф'юрі пообіцяв знищити Усика в очному поєдинку

Аватар Дмитро Чорнобай Дмитро Чорнобай
839
0 голосів
«Я стану абсолютним чемпіоном світу»: Ф'юрі пообіцяв знищити Усика в очному поєдинку
Тайсон Ф’юрі та Олександр Усик. Фото: Google
Володар титулу WBC у надважкій вазі Тайсон Ф’юрі у Саудівській Аравії отримав у подарунок автомобіль, після чого пообіцяв знищити чемпіона WBA, WBO, IBO та IBF Олександра Усика.

Тайсон Ф’юрі (34-0-1, 24 КО) поділився очікуваннями від поєдинку за титул абсолютного чемпіона світу у надважкій вазі проти Олександра Усика (21-0, 14 КО):

«Я щойно отримав свій новий автомобіль. Він неймовірний. Хочу висловити повагу Lucid, хочу висловити велику повагу Сезону в Ріяді, людям у Саудівській Аравії.Це абсолютно феноменально, я дуже радий бути тут. Я на сьомому небі від щастя завдяки новій машині.

Побачимося з вами на бою 17 лютого, коли я повністю знищу Олександра Усика та стану абсолютним чемпіоном світу! Прямо тут, у Саудівській Аравії, тільки тут, у 2024-му. Це буде круто», – сказав Ф’юрі в коментарі для Boxing King Media.

  • Нагадаємо, що першочергово бій між Тайсоном Ф'юрі та Олександром Усиком мав відбутися 23 грудня, але після бою британця з Франсісом Нганну зустріч боксерів було перенесено на два місяці (17 лютого).
  • Зазначимо, що переможець бою стане першим з 1999 року абсолютним чемпіоном світу у надважкій вазі після Леннокса Льюїса.