«Я найкращий боєць світу»: останній суперник Ломаченка розхвалив себе після звільнення всіх поясів

Аватар Дмитро Вєнков Дмитро Вєнков
516
0 голосів
«Я найкращий боєць світу»: останній суперник Ломаченка розхвалив себе після звільнення всіх поясів
Девін Хейні. Фото: Твіттер
Американський 25-річний боксер Девін Хейні (30-0, 15 КО) поділився власними очікуваннями від поєдинку проти 34-річного земляка Реджиса Прогрейса (29-1, 24 КО).

Девін Хейні висловився напередодні бою зі володарем титулу WBC у суперлегкій вазі Реджисом Прогресом. Спортсмен заявив про прагнення довести, що він є номером один.

«Я найкращий боєць світу. Це просто питання часу, доки світ побачить, наскільки я великий. Я стаю кращим кожного божого дня. Я не можу дочекатися, щоб показати, наскільки я став кращим після крайнього бою, наскільки я сильніший у 63,5 кг».

Хейні підкреслив, що буде нещадним для суперника.

«Я виб'ю все лайно з Прогрейса і покажу, наскільки я великий! Дивіться це гарне шоу. Буде перемога!», – заявив боксер в інтерв’ю YouTube-каналу DAZN Boxing.

  • Зазначимо, що Хейні залишив вакантними всі чотири титули легкого дивізіону (до 61,2 кг), аби сконцентруватися на продовженні кар'єри у суперлегкій вазі (до 63,5 кг);
  • Його бій проти Прогрейса відбудеться 9 грудня;
  • Останнім суперником Хейні був українець Василь Ломаченко, якого він у травні здолав за очками роздільним рішенням суддів.