Ф’юрі отримав шикарний автомобіль у Саудівській Аравії: Тайсон не забув згадати про Усика

Аватар Ілля Деулін Ілля Деулін
5367
0 голосів
Ф’юрі отримав шикарний автомобіль у Саудівській Аравії: Тайсон не забув згадати про Усика
Тайсон Ф'юрі. Фото: Boxingscene
Вихвалючись новим автомобілем, отриманим у Саудівській Аравії, Тайсон Ф'юрі вчергове пообіцяв, що знищить Олександра Усика та стане беззаперечним чемпіоном світу.

Тайсон Ф'юрі прибув до Саудівської Аравії, де 17 лютого має відбутися його бій з Олександром Усиком за звання беззаперечного чемпіона світу. Гостинні араби дали «жадібному пузу» електрокар преміум-марки Lucid.

Поки невідомо, чи стала дана машина подарунком, чи якось маркетиновою акцією, але це не завадило Ф'юрі розхвалити Саудівську Аравію:

«Я щойно отримав свою нову машину, вона неймовірна. Хочу подякувати Lucid Cars, подякувати Riyadh Season (державний фестиваль розважальних заходів у Ер-Ріяді, в рамках якого боксуватимуть Усик та Ф'юрі – прим. СЕ), подякувати людям у Саудівській Аравії».

Ну і наостанок у відео, яке оприлюднене на YouTube-каналі Boxing King Media, Ф'юрі вчергове пообіцяв перемогти Усика:

«Побачимося на бою 17 лютого, коли я цілком знищу Усика та стану беззаперечним чемпіоном світу. Саме тут, у Саудівській Аравії – єдиному місце, де це може статися. 2024 рік планує бути божевільним!»

  • Поєдинок Усика та Ф'юрі визначить першого з 1999 року абсолютного чемпіона світу в хевівейті. Останнім був Леннокс Льюїс.
  • Також вперше боксери битимуться за одразу чотири пояси. На кону стоятиме перемога за такими версіями: WBC, WBA, WBO та IBF.