Український середньоваговик проведе бій за титул чемпіона: минулого року він бився в андеркарті поєдинку Усика

Аватар Дмитро Вєнков Дмитро Вєнков
291
0 голосів
Український середньоваговик проведе бій за титул чемпіона: минулого року він бився в андеркарті поєдинку Усика
Ярослав Харциз. Фото: Фейсбук K2 Promotions
У суботу, 9 грудня, український боксер Ярослав Харциз (3-0, 2 КО) проведе бій проти представника Грузії Нукрі Гамгебелі (13-18, 8 КО) на вечорі боксу у Києві.

26-річний боксер першої напівсередньої ваги (до 63,5 кг) Ярослав Харциз проведе поєдинок проти 25-річого Нукрі Гамгебелі.

Як повідомляє Top Boxing Generation, ця зустріч відбудеться 9 грудня у Києві на ACCO International Arena. Таким чином, Харциз проведе перший домашній матч у професійній кар’єрі. Три попередні відбувалися у Польщі.

Зустріч пройде в андеркарті бою Андрія Скакуна та Олександра Шитого. Там на кону стоятиме титул чемпіона України у середній вазі.

  • Зазначимо, що свій останній поєдинок Харциз провів у серпні цього року у Вроцлаві в андеркарті матчу Олександр Усик – Даніель Дюбуа. Харциз за очками одноголосним рішенням суддів переміг місцевого Конрада Чайковського;
  • Харциз на аматорському рівні тричі ставав переможцем чемпіонату України, а також двічі вигравав срібні нагороди. Також він є учасником Олімпійських ігор у японському Токіо, що пройшли у 2021 році.