Ексчемпіон, який перемагав Усика, висловився про бій українця з Ф’юрі: боксер дав Тайсону ключ до перемоги

Аватар Євген Чепур Євген Чепур
3029
0 голосів
Ексчемпіон, який перемагав Усика, висловився про бій українця з Ф’юрі: боксер дав Тайсону ключ до перемоги
Олександр Усик и Тайсон Ф'юрі. Фото: Google
Колишній чемпіон світу Шон Портер поділився очікуваннями від поєдинку британця Тайсона Ф'юрі (34-0-1, 24 KO) та українця Олександра Усика (21-0, 14 KO) за титул абсолюта у надважкій вазі.

Шон Портер натякнув, що невпевнена перемога Тайсона Ф'юрі у поєдинку проти Френсіса Нганну є наслідком не серйозного відношення до цього бою з боку британця.

«Тайсон - великий, сильний, розумний. Я вважаю, що коли Ф'юрі готується до боїв, він найкращий у світі. Це не критика. Я не критикую його за бій із Нганну, а просто говорю про це. Ви бачили, як Ф'юрі виступає раніше».

Також американець впевнений, що, якщо британець набере свою найкращу форму, то шансів у Олександра Усика у їхньому поєдинку не буде.

«Я думаю, що поєдинок із таким бійцем, як Олександр Усик, змусить Тайсона показати найкращу версію себе. Мені здається, що Ф'юрі - непереможний, коли є найкращою версією самого себе», — наводить слова Портера Fino Boxing.

  • У грудні 2006 року Портер переміг Усика, але той бій проходив під час виступів нашого чемпіона в аматорському боксі. Тоді українець виступав у категорії до 75 кг.
  • На рахунку Шона у професійній кар’єрі чотири поразки у 36 поєдинках.
  • Олександр Усик та Тайсон Ф’юрі будуть битися за звання абсолютного чемпіона світу у суперважкій вазі 17 лютого.