Тренер боксера, який «нокаутував Усика» зробив зухвалу заяву: що сказав фахівець про українця

Аватар Віктор Глухенький Віктор Глухенький
4832
0 голосів
Тренер боксера, який «нокаутував Усика» зробив зухвалу заяву: що сказав фахівець про українця
Олександр Усик. Google
Біллі Нельсон, тренер важковаговика Мартіна Баколе, заявив, що його боєць переможе чемпіона WBA, WBO, IBO та IBF Олександра Усика, якщо бій між боксерами вдасться організувати.

Тренер другого у рейтингу WBA конголезця Мартіна Баколе (20-1, 15 KO) Біллі Нельсон, заявив, що його підопічний готовий відібрати чемпіонські паски у Олександра Усика.

«Якщо Баколе отримає можливість, то у 2024 році стане чемпіоном світу. Він побив Усика. Усик знає, що Мартін його побив.

Баколе знає, як перемогти Усика. Олександр це розуміє. Ви поки не бачили кращу версію Мартіна Баколе», – сказав Нельсон в інтерв'ю YouTube-каналу Boxing Social.

Ім’я Баколе мало про що говорить пересічному українському вболівальнику, але він дуже багато собі дозволяє говорити про українського чемпіона надважкого дивізіону Олександра Усика (21-0, 14 КО), зокрема, що він ніби нокаутував Олександра під час спарингу. 

  • Бій Олександр Усик – Тайсон Ф’юрі за звання абсолютного чемпіона в хевівейті відбудеться 17 лютого в Ер-Ріяді, Саудівська Аравія. 
  • Переможець бою стане першим з 1999 року абсолютним чемпіоном світу у надважкій вазі після Леннокса Льюїса.