«Більше шансів, ніж у Усика»: британський тренер назвав боксера, який краще підготовлений до бою з Ф’юрі

Аватар Дмитро Вєнков Дмитро Вєнков
1664
0 голосів
«Більше шансів, ніж у Усика»: британський тренер назвав боксера, який краще підготовлений до бою з Ф’юрі
Ентоні Джошуа. Фото: Instagram
Колишній тренер Девіда Хея та Джорджа Гроувза – Адам Бут – вважає, Ентоні Джошуа ще матиме шанс повернути собі чемпіонське звання у можливому поєдинку проти Тайсона Ф’юрі.

Тренер Адам Бут вірить у те, що Ентоні Джошуа ще матиме можливість знову стати чемпіоном світу.

«Чи зможе Джошуа знову виграти титул чемпіона світу у важкій вазі? Абсолютно. Він повинен перемогти або Олександра  Усика, або Тайсона Ф'юрі. Я не думаю, що він переможе Усика, і я не думаю, що українець затримається в боксі довго та втратить свої навички для шансу Джошуа».

Бут вважає, що Джошуа матиме більше можливостей виграти чемпіонський титул саме у бою із Ф’юрі.

«У такому випадку, Джошуа зійдеться проти Ф’юрі, і я вважаю, що він матиме більше шансів у цьому бою, ніж Усик».

При цьому експерт все одно думає, що перемогу святкуватиме Ф’юрі.

«Я б віддав перевагу Тайсону, через його дивовижну досяжність. Це означає, «Ей-Джей» буде спійманий джебом. Однак будь-який важковаговик, який б’є так сильно, завжди має шанс перемогти», – заявив Бут в інтерв’ю YouTube-каналу Up Front With Simon Jordan.

  • Нагадаємо, що Усик бився проти Джошуа у 2021 та 2022 роках. У першому поєдинку він виграв за очками одноголосним рішенням суддів та забрав у суперника титули WBA-Super, WBO, IBF та IBO. В другому бою Усик переміг також за очками, але вже роздільним рішенням та зберіг за собою пояси;
  • 17 лютого 2024 року Усик протистоятиме Ф’юрі у матчі за звання абсолюта у хевівейті. На кону будуть пояси WBA, WBO, IBF, WBС;
  • Джошуа, аби зійтися із переможцем цієї дуелі, спочатку необхідно 23 лютого здолати Отто Валліна, а потім когось із пари Деонтей Вайлдер – Філіп Хргович.