У легенди боксу вимагають майже півмільйона доларів компенсації: адвокат ексчемпіона дав різку відповідь

Аватар Ілля Деулін Ілля Деулін
602
0 голосів
У легенди боксу вимагають майже півмільйона доларів компенсації: адвокат ексчемпіона дав різку відповідь
Майк Тайсон. Фото: Google
Імпульсивна поведінка Майка Тайсона інколи дається колишньому видатному боксеру в знаки. Майк побив чоловіка в літаку, а той тепер вимагає від нього майже півмільйона доларів компенсації.

Інцидент, який стався у квітні 2022 року з прославленим ексбоксером Майком Тайсоном, досі дається йому в знаки. Тоді Тайсон у літаку поскандалив з одним із пасажирів, який почав чіплятися до нього та побив його.

Чоловік стверджував, що з того часу він зіштовхується з сильним головним болем і болем у шиї і досі страждає від наслідків нападу до цього дня, а також заявив, що через цей інцидент він не може нормально працевлаштуватися і не в змозі оплачувати поточне медичне обслуговування.

Через це він вимагає у Тайсона 450 000 доларів, але відповідь адвокатів, яку наводить TalkSPORT, досить ясно дає зрозуміти, чи буде Майк йому платити:

«Я отримав лист з вимогами, пов'язаними з переслідуванням Майка з боку якогось підбурювача рік тому і його наслідками. Ніяких виплат за переслідування не буде».

Підтримки даний чоловік у соцмережах не знайшов, ба більше, президент UFC Дейна Вайт висміяв його, опублікувавши у своєму Twitter відео, де той просить Тайсона пересісти і той виконує його прохання:

  • Тайсон вже досить давно відомий імпульсивною поведінкою. Так, у 1997 Майк програв бій-реванш за пояс WBA Евандеру Холіфіду, не зумівши втримати свої емоції та відкусивши шматок вуха Холіфілда.
  • Після цього американця позбавили боксерської ліцензії, а ще через два роки Тайсон взагалі опинився у в'язниці після побиття чотирьох людей.