«Я ніколи не повірю Ф’юрі»: колишній чемпіон світу пояснив, чому Усик не має жодних шансів проти Тайсона

Аватар Дмитро Вєнков Дмитро Вєнков
7266
0 голосів
«Я ніколи не повірю Ф’юрі»: колишній чемпіон світу пояснив, чому Усик не має жодних шансів проти Тайсона
Тайсон Ф'юрі та Олександр Усик. Фото: Getty Images
Британський боксер Ліам Сміт поділився очікуваннями від бою за титул абсолютного чемпіона у важкій вазі між його земляком Тайсоном Ф'юрі та українцем Олександром Усиком.

Ексчемпіон світу з боксу за версіями WBO Inter-Continental (2022-2023 рр.), WBO (2015-2016 рр.), та тимчасовий чемпіон світу за версією WBO (2017-2018 рр.) у першій середній вазі Ліам Сміт відповів, чи змінилася його думка про Тайсона Ф’юрі після невпевненого виступу проти Франсіса Нганну.

«Моя думка про Тайсона зовсім не змінилася. Він завжди непередбачуваний. Можливо, він зробив бій з Нганну настільки конкурентним, щоб провести реванш із десятками мільйонів на кону, щойно закінчить справу з Усиком».

Боксер вважає, що британець у бою проти Олександра Усика за звання абсолюта у хевівейті забере своє.

«Я ніколи не повірю таким речам від Ф'юрі. Думаю, не можна сказати, що він вже програв Усику. Ф'юрі важко перемогти, він дуже великий. Тайсон може зробити цей бій жахливим, але я думаю, що він вийде переможцем», – сказав Сміт в інтерв’ю YouTube-каналу Boxing News.

  • Нагадаємо, у своєму останньому поєдинку Ф’юрі лише за очками роздільним рішенням суддів зумів здолати камеруно-французького дебютанта хевівейту Нганну. При цьому сам у третьому раунді побував у нокдауні;
  • 17 лютого 2024 року Ф’юрі битиметься з Усиком за пояси WBA, WBO, IBF, WBC.