«Путін» зробив прогноз на бій Усика проти Ф'юрі, згадавши Кличка: «Це буде легко»

Аватар Євген Чепур Євген Чепур
46279
0 голосів
«Путін» зробив прогноз на бій Усика проти Ф'юрі, згадавши Кличка: «Це буде легко»
Олександр Усик и Тайсон Ф'юрі. Фото: Google
Колишній суперник Віталія Кличка, Кевін Джонсон, поділився думкою про поєдинок за титул абсолютного чемпіона світу у надважкій вазі між Олександром Усиком та Тайсоном Ф'юрі.

Кевін Джонсон, який нещодавно взяв прізвище президента країни-терориста володимира путіна, висловив упевненість у легкій перемозі Тайсона Ф'юрі над Олександром Усиком. 

Екссуперник Віталія Кличка не сумнівається, що британець легко подужає нашого чемпіона, а звертати увагу на невпевнений тріумф Тайсона над Френсісом Нганну не варто. Про це Джонсон заявив у коментарі Матч ТВ.

«Не оцінюєте Ф'юрі по цьому поєдинку, це було несерйозно. Я дуже добре знаю Ф'юрі. Цей бій не був важким для нього. Кожен може створити проблеми, це суперважка вага, де все може вирішити один удар. Все залежить від того, що показує Ф'юрі. Якщо він готовий так, як був перед Володимиром Кличком, уф… Ну, ви розумієте. Для Ф'юрі це буде легко. Легка перемога».

  • Джонсон програв Кличку-старшому у бою за титул WBC у грудні 2009-го року.
  • Наприкінці жовтня Ф'юрі здобув перемогу над Нганну роздільним рішенням суддів (96-93, 95-94, 94-95), але побував у нокдауні.
  • Усик останній бій провів 27 серпня у польському Вроцлаві. Українець нокаутував Даніеля Дюбуа у дев’ятому раунді та захистив чемпіонські титули.
  • Бій Усик – Ф’юрі за звання абсолютного чемпіона в хевівейті офіційно відбудеться 17 лютого в Ер-Ріяді, Саудівська Аравія. 
  • Спочатку поєдинок планували організувати 23 грудня, але через травму «Циганський король» після зустрічі з Френсісом Нганну вирішили перенести.