Російський боксер знайшов проблеми у Ф’юрі перед боєм з Усиком: відверта заява олімпійського чемпіона

Аватар Євген Чепур Євген Чепур
1814
0 голосів
Російський боксер знайшов проблеми у Ф’юрі перед боєм з Усиком: відверта заява олімпійського чемпіона
Олександр Усик и Тайсон Ф'юрі. Фото: Google
Російський боксер Олексій Тищенко поділився думками про моральний стан та підготовку Тайсона Ф'юрі до поєдинку за титул абсолютного чемпіона світу у надважкій вазі проти Олександра Усика.

Олексій Тищенко для російських ЗМІ розповів, що у Тайсона Ф'юрі перед поєдинком з Олександром Усиком є проблеми.

«Потрібно бути всередині команди, щоб розуміти реальний стан Ф'юрі. Але якщо бій з Усиком уже було відкладено, напевно, є якісь проблеми». 

Також дворазовій олімпійський чемпіон впевнений, що хоче, щоб британець якнайкраще підготувався до сутички з українцем..

«Мені здається, проблеми – із мотивацією. Але такий суперник, як Усик, зможе мотивувати Тайсона. Сподіваюся, він підійде до поєдинку у кращій формі, ніж у останніх двох боях».

  • Наприкінці жовтня Ф'юрі здобув перемогу над Нганну роздільним рішенням суддів (96-93, 95-94, 94-95), але побував у нокдауні.
  • Усик останній бій провів 27 серпня у польському Вроцлаві. Українець нокаутував Даніеля Дюбуа у дев’ятому раунді та захистив чемпіонські титули.
  • Бій Усик – Ф’юрі за звання абсолютного чемпіона в хевівейті офіційно відбудеться 17 лютого в Ер-Ріяді, Саудівська Аравія. 
  • Спочатку поєдинок планували організувати 23 грудня, але через травму «Циганський король» після зустрічі з Френсісом Нганну вирішили перенести.