«Він звір»: у Британії впевнено назвали фаворита поєдинку Усика з Ф'юрі

Аватар Євген Чепур Євген Чепур
1362
0 голосів
«Він звір»: у Британії впевнено назвали фаворита поєдинку Усика з Ф'юрі
Олександр Усик и Тайсон Ф'юрі. Фото: Google
Британський боксер напівсередньої ваги Конор Бенн (22-0, 14 KO) поділився думками щодо майбутнього бою між володарем пояса WBC у хевівейті Тайсоном Ф'юрі (34-0-1, 24 КО) та чемпіоном WBA, WBO, IBO і IBF Олександром Усиком (21-0, 14 КО).

Конор Бенн впевнений, що Тайсон Ф'юрі переможе Олександра Усика. 

«Я ставлю на британця в будь-який час доби. Говоріть про Ф'юрі що хочете, але він цікавий супертяж, який дарує цій вечірці життя. Він звір, у нього дикі габарити й антропометрія, навички».

Британець не сумнівається, що його співвітчизник один з найкращих в елітному дивізіоні навіть після не надто впевненої перемоги над Френсісом Нганну.

«Я не думаю, що зараз є багато бійців хевівейту, які можуть побити Ф'юрі. Нехай навіть він і не видав найвидатніший виступ в останньому бою, але якими б не були причини, вони були. У кожного є свій вдалий день, у кожного бійця бувають погані дні. Можливо, сталося якраз це».

Бенн заявив, що наш чемпіон не зможе навіть підійти до «Циганського короля», якщо англієць зробить висновки після бою з Нганну.

«Якщо Ф'юрі буде зосереджений на бою з Усиком, то я не уявляю, як Олександр до нього підбереться. Але, з іншого боку, якщо Тайсон буде таким, як із Франсісом Нганну, то це не принесе йому добра», — сказав Бенн в інтерв'ю YouTube-каналу Through The Ropes.

  • Нагадаємо, що першочергово бій між Тайсоном Ф'юрі та Олександром Усиком мав відбутися 23 грудня, але після бою британця з Франсісом Нганну зустріч боксерів було перенесено на два місяці (17 лютого).
  • Зазначимо, що переможець бою стане першим з 1999 року абсолютним чемпіоном світу у надважкій вазі після Леннокса Льюїса.