«Витримати високий темп до кінця бою»: Джошуа розповів, як Усик зможе перемогти Ф'юрі

Аватар Дмитро Чорнобай Дмитро Чорнобай
6744
0 голосів
«Витримати високий темп до кінця бою»: Джошуа розповів, як Усик зможе перемогти Ф'юрі
Олександр Усик та Ентоні Джошуа. Фото: Google
Ентоні Джошуа вважає, що бій за участі Олександра Усика та Тайсона Ф'юрі здивує глядачів, а результат поєдинку може виявитися непередбачуваним.

Ентоні Джошуа розповів, що необхідно зробити Олександру Усику, щоб перемогти Тайсона Ф'юрі у поєдинку за титул абсолютного чемпіона світу у надважкій вазі:

«Габарити завжди мають значення в боксі. Але техніка завжди має велику важливість. Усик якраз є одним із найтехнічніших боксерів, з якими я бився в рингу. Він швидкий, чудово працює ногами та володіє поставленим ударом.

Якщо він зуміє ухилятися від рук Тайсона, то зуміє здобути перемогу. Головне для Усика – це витримати високий темп до кінця бою», – розповів Ентоні Джошуа в інтерв'ю для Boxing Scene.

  • Нагадаємо, що український боксер двічі зустрічався з Ентоні Джошуа та обидва рази перемагав британця за очками.
  • Першочергово бій між Тайсоном Ф'юрі та Олександром Усиком мав відбутися 23 грудня, але після бою британця з Франсісом Нганну зустріч боксерів було перенесено на два місяці (17 лютого).
  • Зазначимо, що переможець бою стане першим з 1999 року абсолютним чемпіоном світу у надважкій вазі після Леннокса Льюїса.