«Це буде найважчий бій у його кар’єрі»: менеджер Усика розповів про підготовку українця до поєдинку з Ф'юрі

Аватар Дмитро Чорнобай Дмитро Чорнобай
355
0 голосів
«Це буде найважчий бій у його кар’єрі»: менеджер Усика розповів про підготовку українця до поєдинку з Ф'юрі
Олександр Усик. Фото: Google
Егіс Клімас, менеджер чемпіона WBA, WBO, IBO та IBF у надважкій вазі Олександра Усика, поділився думками про бій свого клієнта з володарем титулу WBC Тайсоном Ф’юрі.

Егіс Клімас поділився думками про бій Олександра Усика з Тайсоном Ф’юрі за титул абсолютного чемпіона світу у надважкій вазі:

«Ми довго-довго працювали над тим, щоб отримати цей бій, і нарешті нам це вдалося. Однозначно, це буде непростий поєдинок. Мабуть, це буде найважчий бій у кар’єрі Олександра. Він впевнений у собі, але водночас він добре знає, що попереду буде багато роботи. Він працьовитий, хороший спортсмен і дуже гарний боєць.

Але я не сумніваюся, що Олександр переможе. Факторами будуть його робота ніг, його інтелект, його боксерський IQ. Я б навіть не сказав, що у Ф’юрі є велика сила. У нього велика вага і він спирається на бійців. Ось як він їх перемагає. Але перемогти Олександра буде непросто», – сказав Клімас в коментарі для Boxing Talk.

  • Нагадаємо, що Олександр Усик повинен був битись 23 грудня з Тайсоном Ф'юрі, проте їхній поєдинок перенесли на 17 лютого через отримані пошкодження британцем у бою з Френсісом Нганну.
  • Зазначимо, що переможець бою стане першим з 1999 року абсолютним чемпіоном світу у надважкій вазі після Леннокса Льюїса.