Чемпіон світу назвав переможця бою Камбосос – Ломаченко: американець пояснив, хто забере пояс

Аватар Дмитро Вєнков Дмитро Вєнков
6705
0 голосів
Чемпіон світу назвав переможця бою Камбосос – Ломаченко: американець пояснив, хто забере пояс
Василь Ломаченко. Фото: Інстаграм
Американський володар титулу WBC у суперлегкій вазі Реджис Прогрейс зробив власний прогноз на матч Василь Ломаченко – Джордж Камбосос за титул IBF.

Боксер Реджис Прогрейс поділився думками про майбутній бій українця Василя Ломаченка проти австралійця Джорджа Камбососа.

«Гадаю, Лома поб'є його. Я думаю, стилістично він повинен бути здатним здолати його легко. Камбосос це хороший боєць, але Лома зараз… Я все ще віддаю перемогу Ломаченку. Говорять про вік та подібні речі, але для мене Лома мав добрий вигляд проти Девіна Хейні».

На думку Прогрейса, Ломаченко у своєму минулому поєдинку все ж таки справедливо поступився 25-річному американцю Хейні.

«Спочатку я думав, що Лома зробив достатньо для перемоги. Люди називали це пограбуванням, але вони не знають боксу. Я вважаю, Девін був чемпіоном. Чи зробив Лома достатньо, щоб забрати чемпіонство? Напевно ні», – завив боксер в інтерв’ю YouTube-каналу Little Giant Boxing.

  • Нагадаємо, що травні цього року Ломаченко програв бій Хейні за очками роздільним рішенням суддів. Американець захистив титули чемпіона світу за версіями WBA Super, WBO, IBF, WBC та The Ring у легкій вазі;
  • Українець після поразки прийняв рішення взяти паузу до 2024 року;
  • За останньою інформацією ЗМІ, бій 35-річного Ломаченка проти 30-річного Камбососа відбудеться 13 чи 14 квітня 2024 року.