«Це буде просто приголомшливо»: промоутер Ф'юрі пообіцяв вражаюче шоу в бою з Усиком

Аватар Дмитро Чорнобай Дмитро Чорнобай
580
0 голосів
«Це буде просто приголомшливо»: промоутер Ф'юрі пообіцяв вражаюче шоу в бою з Усиком
Тайсон Ф’юрі та Олександр Усик. Фото: Google
Френк Воррен, промоутер Тайсона Ф’юрі, поділився думками про організацію вечора боксу, в головній події якого його підопічний зустрінеться з Олександром Усиком.

Френк Воррен поділився очікуваннями від організації вечора боксу, в головній події якого відбудеться бій за абсолютне чемпіонство в надважкій вазі між Тайсоном Ф'юрі та Олександром Усиком:

«17 лютого в Ер-Ріяді вперше за 24 роки відбудеться бій за звання абсолютного чемпіона світу у надважкій вазі, і цього разу на кону чотири пояси. Тайсон Ф’юрі та Олександр Усик отримують можливість назавжди вписати свої імена в історію, і я, наприклад, вірю, що це буде абсолютно захоплююча зустріч між двома найкращими бійцями у надважкій вазі.

Простіше кажучи, це найбільший бій, який тільки можна провести в боксі, і ми точно знаємо, що наші друзі та колеги, які організовують сезон у Ер-Ріяді, подбають про те, щоб це було вражаюче шоу, якому віддадуть належне. Це буде просто приголомшливо!» – сказав Воррен у коментарі для BoxingScene.

  • Нагадаємо, що Олександр Усик повинен був битись 23 грудня з Тайсоном Ф'юрі, проте їхній поєдинок перенесли на 17 лютого через отримані пошкодження британцем у бою з Френсісом Нганну.
  • Зазначимо, що переможець бою стане першим з 1999 року абсолютним чемпіоном світу у надважкій вазі після Леннокса Льюїса.