«Це буде чудовий двобій двох воїнів»: поєдинок між Ломаченком та Камбососом близький до офіційного оголошення

Аватар Дмитро Чорнобай Дмитро Чорнобай
292
0 голосів
«Це буде чудовий двобій двох воїнів»: поєдинок між Ломаченком та Камбососом близький до офіційного оголошення
Василь Ломаченко. Фото: Google
Чемпіон IBO у легкій вазі Джордж Камбосос поділився думками про можливий бій з екс-чемпіоном світу у трьох дивізіонах Василем Ломаченком.

Джордж Камбосос (21-2, 10 KO) поділився думками про можливий бій з Василем Ломаченком (17-3, 11 КО):

«Це хвилююче, що мій великий бій з Ломаченком викликає такий великий інтерес. Ми близькі до завершення переговорів про місце проведення бою. Головним претендентом на організацію поєдинку є Перт.

Сідней та Аделаїда зараз також виявляють великий інтерес і можуть зробити ставку, щоб гарантувати собі проведення бою.  Хоч би де відбувся цей чемпіонський бій, він збере аншлаг. Це буде чудовий двобій двох воїнів», – сказав Камбосос в коментарі для The Ring.

Зазначимо, що промоутер австралійця Лу Дібелла заявив, що його поєдинок з Василем Ломаченко може пройти навесні 2024 року.

  • Раніше промоутер Ломаченка Егіс Клімас повідомив, що після поразки в титульному бою від Девіда Хейні в травні 2023 року Василь вирішив взяти паузу до наступного року.
  • До цього українець у жовтні 2020 року також за очками програв Лопезу, віддавши власні титули за версіями WBA Super, WBO та The Ring.