Китайський гігант змінив думку про бій Усика і Ф’юрі: претендент на бій з українцем пояснив, що сталося

Аватар Дмитро Вєнков Дмитро Вєнков
25459
0 голосів
Китайський гігант змінив думку про бій Усика і Ф’юрі: претендент на бій з українцем пояснив, що сталося
Олександр Усик та Тайсон Ф'юрі. Фото: Getty Images
Китайський боксер Чжан Чжілей змінив свою думку про фаворита бою Тайсон Ф’юрі – Олександр Усик за звання абсолюта у хевівейті. Тепер він віддає перевагу українцю.

Претендент на титул WBO зростом 198 см та вагою 116 кг Чжан Чжілей засумнівався у перемозі Тайсона Ф’юрі над Олександром Усиком. Раніше він вважав британця фаворитом протистояння.

«Ф'юрі має майже всі переваги, які тільки можна. Зріст (зріст Усика складає 191 см, а Ф’юрі – 2,06 м, – прим. sport-express.ua) відстань, спритність... Ф'юрі здобуде перемогу. Але ми побачимо», – говорив китайський боксер.

Однак після непереконливої перемоги чемпіона над дебютантом хевівейту Франсісом Нганну змінив власну думку.

«У Ф'юрі безперечно будуть проблеми з Усиком, не кажучи вже про мене. Нам потрібно подивитися, що станеться з ним. Він сказав, що старанно тренувався і збори пройшли добре, але його виступ говорить про інше».

На думку Чжілея, у такій формі Ф’юрі взагалі немає сенсу виходити у ринг з Усиком.

«Я почав втрачати інтерес до бою, ґрунтуючись на виступі Ф'юрі, воно не має особливого сенсу. Проте фінансові менеджери, які стоять за Ф'юрі, мабуть, думають інакше», – заявив боксер в інтерв’ю YouTube-каналу All Out Fighting.

  • Зазначимо, що Ф’юрі несподівано переміг Нганну лише за очками одноголосним рішенням суддів. При цьому у третьому раунді він побував у нокдауні;
  • Бій британця з Усиком за пояси WBA, WBO, IBF та WBC відбудеться 17 лютого 2024 року.