«Усик значно рухливіший за Ф'юрі»: ексчемпіон не рекомендує Тайсону битися з українцем, як Чісора

Аватар Євген Чепур Євген Чепур
1311
0 голосів
«Усик значно рухливіший за Ф'юрі»: ексчемпіон не рекомендує Тайсону битися з українцем, як Чісора
Тайсон Ф’юрі та Олександр Усик. Фото: Google
Колишній чемпіон світу Джозеф Паркер (33-3, 23 KO) поділився думками про поєдинок володаря титулу за версією WBC у надважкій вазі Тайсона Ф'юрі (34-0-1, 24 КО) проти чемпіона WBA, WBO та IBF Олександра Усика (21-0, 14 КО).

Джозеф Паркер не радить Тайсону Ф'юрі в бою з Олександром Усиком прислуховуватися до порад Дерека Чісори, який заявляв, що у поєдинку з українцем потрібно використовувати свої габарити.

«Чісора зробив чудово, але я думаю, що кожен боксер має свій власний план і свій власний підхід до бою. Хоча план Дерека, ймовірно, був непоганим, оскільки він мав дуже близький бій з Усиком».

Ексчемпіон відзначає рухливість нашого боксера, але й признає вміння британця.

«Усик значно рухливіший за Ф'юрі, хоча Тайсон теж має хороший арсенал навичок. Усі радіють з того, що цей бій нарешті відбудеться. Я теж з нетерпінням чекаю на це», — наводить слова Паркера Boxing Social.

  • Олександр Усик також повинен був битись 23 грудня з Тайсоном Ф'юрі, проте їхній поєдинок перенесли на 17 лютого через отримані пошкодження британцем у бою з Френсісом Нганну.
  • Зазначимо, що переможець бою стане першим з 1999 року абсолютним чемпіоном світу у надважкій вазі після Леннокса Льюїса.