«Сподіваюся, він переможе»: відомий тренер вибрав боксера з-поміж Усика і Ф’юрі, якому він бажає поразки

Аватар Дмитро Вєнков Дмитро Вєнков
1354
0 голосів
«Сподіваюся, він переможе»: відомий тренер вибрав боксера з-поміж Усика і Ф’юрі, якому він бажає поразки
Тайсон Ф'юрі та Олександр Усик. Колаж: sportBible
Ісмаель Салас, який є тренером британського боксера Джо Джойса, висловився із приводу майбутнього бою між Тайсоном Ф’юрі та Олександром Усиком за звання абсолюта у хевівейті.

Ісмаель Салас поділився очікуваннями від поєдинку між британцем Тайсоном Ф’юрі та українцем Олександром Усиком.

Тренер вважає, що Усик є серйознішим суперником, аніж камеруно-французький дебютант хевівейту Франсіс Нганну, із яким Ф’юрі мав проблеми.

«В останньому бою у Ф'юрі був дуже незвичайний суперник. Нганну – не боксер-професіонал, але я нічого не можу в нього забрати. Він зробив усе. Я побачив перемогу Тайсона в цьому бою. Я дійсно її побачив, але бій з Усиком – це вже інша історія.

На думку експерта, британець зможе зібратися на вирішальний бій та показати себе в усій красі.

«Ф'юрі почав показувати, що він на спаді. Але він – відмінний боєць та може пристосуватися до будь-кого. Його кидали раніше, але він підіймався, адаптувався і перемагав. Він чудовий боєць. Я сподіваюся, що цей бій відбудеться, і Ф'юрі переможе», – сказав Салас в інтерв'ю YouTube-каналу Boxing News.

  • У своєму останньому поєдинку Ф’юрі переміг Нганну лише за очками роздільним рішенням суддів. При цьому чемпіон у третьому раунді побував у нокдауні;
  • Бій Ф’юрі – Усик за пояси WBA, WBO, IBF та WBC відбудеться 17 лютого 2024 року.