Колишній чемпіон світу назвав головну перевагу Усика над Ф’юрі: експерт згадав один з боїв українця

Аватар Ілля Деулін Ілля Деулін
5007
0 голосів
Колишній чемпіон світу назвав головну перевагу Усика над Ф’юрі: експерт згадав один з боїв українця
Олександр Усик та Тайсон Ф'юрі. Фото: Getty Images
Як вважає Джозеф Паркер, Олександр Усик має перевагу над Тайсоном Ф'юрі, яка полягає в рухливості українця, хоча британець теж має гарні навички в запасі.

Колишній чемпіон світу в хевівейті за версією WBO (2016 — 2018) Джозеф Паркер розповів про свої очікування від бою між Олександром Усиком та Тайсоном Ф'юрі.

Новозеландець поділився перевгами українця, якими він може скористатися у поєдинку з британцем:

«Усик відрізняється від Ф'юрі тим, що є значно рухливішим, хоча Тайсон теж має хороший арсенал навичок. Усі радіють від того, що цей бій нарешті відбудеться. Я теж з нетерпінням чекаю цього».

Наостанок у інтерв'ю YouTube-каналу Seconds Out Паркер пригадав бій Усика з Дереком Чісорою, який, за його словами, мав план на поєдинок, але реалізувати його не вдалося:

«Чісора все зробив чудово, але я думаю, що кожен боксер має свій власний план і свій власний підхід до бою. Хоча план Дерека, певно був непоганим, оскільки в нього був дуже близький бій з Усиком».

  • Українець переміг Чісору в жовтні 2020 року одностайним рішенням суддів.
  • 17 лютого 2024 року Усик та Ф'юрі проведуть поєдинок за звання абсолютного чемпіона світу у надважкій вазі.
  • Бій прийме столиця Саудівської Аравії Ер-Ріяд.
  • Боксери визначать першого з 1999 року абсолютного чемпіона світу, а також вперше боксуватимуть за одразу чотири пояси: WBA, WBO, IBF та WBC.