«Ф'юрі знає, що Усик становить загрозу»: легенда боксу відзначив впевненість українця у перемозі над Тайсоном

Аватар Євген Чепур Євген Чепур
398
0 голосів
«Ф'юрі знає, що Усик становить загрозу»: легенда боксу відзначив впевненість українця у перемозі над Тайсоном
Тайсон Ф’юрі та Олександр Усик. Фото: Google
Легенда боксу Рой Джонс-молодший зробив прогноз на бій між чемпіоном світу за версією WBC Тайсоном Ф'юрі (34-0-1, 24 KO) та Олександром Усиком (21-0, 14 KO).

Рой Джонс вважає, що Тайсон Ф'юрі не буде недооцінювати свого суперника Олександра Усика, як він це зробив у поєдинку з Френсісом Нганну.

«Ф'юрі знає, що Усик становить загрозу, і з ним він битиметься зовсім інакше в порівнянні з тим, як бився проти Нганну».

Легенда боксу не сумнівається, що британець переможе українця завдяки своїм габаритам.

«Це той випадок, коли хороший великий боєць переможе хорошого маленького бійця, але через Нганну Усик тепер буде набагато впевненішим у своїй перемозі. Перед боєм з Нганну я передбачав, що Ф'юрі переможе, але тепер йому буде набагато складніше через його останній поєдинок», — наводить слова Джонса Boxing Social.

  • Нагадаємо, що боксер є кумиром Василя Ломаченка. Українець копіював рухи американця під час своїх дитячих боїв.
  • У 2015 році Джонс отримав громадянство РФ. Рой також їздив до Криму і зустрічався з Путіним.
  • Олександр Усик також повинен був битись 23 грудня з Тайсоном Ф'юрі, проте їхній поєдинок перенесли на 17 лютого через отримані пошкодження британцем у бою з Френсісом Нганну.
  • Зазначимо, що переможець бою стане першим з 1999 року абсолютним чемпіоном світу у надважкій вазі після Леннокса Льюїса.