«Тайсон більш вмілий. У нього краща робота ніг»: тренер Ф’юрі розповів про бій з Усиком

Аватар Руслан Мороз Руслан Мороз
436
0 голосів
«Тайсон більш вмілий. У нього краща робота ніг»: тренер Ф’юрі розповів про бій з Усиком
Тайсон Ф'юрі та Олександр Усик, фото: Google
Енді Лі, один з тренерів чемпіона WBC Тайсона Ф’юрі, розповів про наміри свого підопічного в бою за звання абсолютного чемпіона світу з Олександром Усиком.

Один з тренерів Ф’юрі розповів про бій з Усиком.

«Тайсон більш вмілий. У нього краща робота ніг. Він вищий. Можливо, в Усика є перевага у швидкості, але в більшості аспектів Тайсон кращий. Тактика матиме велике значення в бою. У Тайсона чудовий боксерський інтелект, він розкусить Усика. Він знає, що робити.

Потрібно готуватися до хлопця, який буде сильним всі сто відсотків. Не можна готуватися до роботи по корпусу та сподіватися, що це спрацює. Тайсон казав мені багато разів: «Я не збираюся намагатися працювати по корпусу. Я збираюся нокаутувати його ударом в голову», – сказав Лі в коментарі для Seconds Out.

  • Усик також повинен був битись 23 грудня з Ф'юрі, проте їхній поєдинок перенесли на 17 лютого через отримані пошкодження британцем у бою з Френсісом Нганну.
  • Переможець бою стане першим з 1999 року абсолютним чемпіоном світу у надважкій вазі після Леннокса Льюїса.
  • В серпні 2023 року Олександр у дев'ятому раунді відправив у нокаут Даніеля Дюбуа та захистив чемпіонські титули за версіями WBO, WBA, IBF та IBO.