«Я поставив би на нього, якщо він буде у формі»: екс-суперник Усика зробив прогноз на бій з Ф'юрі

Аватар Дмитро Чорнобай Дмитро Чорнобай
1053
0 голосів
«Я поставив би на нього, якщо він буде у формі»: екс-суперник Усика зробив прогноз на бій з Ф'юрі
Тайсон Ф’юрі та Олександр Усик. Фото: Google
Дерек Чісора поділився очікуваннями від поєдинку між Тайсоном Ф’юрі та Олександром Усиком за титул абсолютного чемпіона світу у надважкій вазі.

Дерек Чісора обрав свого фаворита у поєдинку за титул абсолютного чемпіона світу у надважкій вазі:

«Я поставив би на Ф'юрі, але якщо це той самий Тайсон, який боксував із Френсісом Нганну, то я не думаю, що він це зробить. Знаєте, коли ви боксуєте в Саудівській Аравії, вам обов'язково треба бути на всіх заходах: вечерях, зустрічах, прес-конференціях, – вам доводиться мати справу з безліччю факторів, що відволікають.

Я думаю, що показав усім, як треба битися з Усиком. Будьте у формі та використовуйте перевагу в габаритах. Олександр – дуже гарний, приголомшливий боєць. І якщо ти дозволиш йому бути цим надзвичайним бійцем, він тебе переб'є», – розповів Чісора в коментарі для fightnews.

  • Зазначимо, що у 2020 році Олександр Усик здобув перемогу над Дереком Чісорою за одноголосним рішенням суддів (117:112, 115:113, 115:113).
  • Український боксер повинен був битись 23 грудня з Тайсоном Ф'юрі, проте їхній поєдинок перенесли на 17 лютого через отримані пошкодження британцем у бою з Френсісом Нганну.
  • Переможець бою стане першим з 1999 року абсолютним чемпіоном світу у надважкій вазі після Леннокса Льюїса.